Kyani Sunrise – 30 doze plic

RON237 Add to cart

Cele mai frumoase dimineţi încep cu Kyäni Sunrise. Vitamine si antioxidanti pentru intreaga zi.

Product Information

Afinele sălbatice din Alaska reprezintă una dintre cele mai importante surse de antioxidanţi de pe planetă. Realitatea dură cu temperaturi extreme şi perioade mari cu soare şi întuneric au dus la crearea proprietăţilor uimitoare ale acestor fructe de pădure remarcabile, dar atât de puţin cunoscute.

Beneficiile afinelor sunt cunoscute de toată lumea, iar studiile au arătat îmbunătățiri deosebite ale funcției cognitive și ale memoriei în urma consumului de afine.

Imagineaza-ti cum ar fi să începi fiecare zi cu un complex de multivitamine sub forma unei băuturi delicioase care este atât de ușor de consumat. Fiind ambalat în pliculețe separate, produsul Kyäni Sunrise poate fi ţinut pe măsuţa de lângă pat astfel încât să te incarci cu energie și nutrienți imediat ce te trezesti.

Pe lângă afinele sălbatice din Alaska, Sunrise include un amestec impresionant de alte fructe de pădure și extracte din plante, inclusiv struguri roşii, zmeură, rodii, aloe vera, fructe noni, merișoare, fructe goji, extract din sâmburi de struguri și polen de albine. Un singur pliculeţ pe zi oferă doza zilnică recomandată de vitamine şi minerale esenţiale de care are nevoie organismul dumneavoastră.

Te vei bucura cu adevărat de experiența oferită de produsul Kyäni Sunrise și de combinația incomparabilă de fructe nutritive și fructe de pădure.

Cum sa consumi produsele Kyani

Produsele Kyani si Triunghiul Kyani al Sanatatii au fost concepute sa actioneze echilibrat oferind corpului tau vitaminele si mineralele de care ai nevoie in fiecare zi.

Dimineata

Pasul 1 – Ia Kyani NitroFX sau Nitro Xtreme imediat dupa ce te trezesti inainte de a bea sucul Kyani Sunrise.
Acesta iti va pregati corpul sa asimileze cat mai bine Kyani Sunrise

Pasul 2 – Bea continutul unui pliculet de Kyani Sunrise dimineata pentru ati incepe ziua in cel mai bun mod.
Kyani Sunrise ofera corpului tau vitamine, minerale si antioxidanti
esentiale pentru sanatatea corpului tau.

Dupa amiaza

Pasul 3 – Ia Kyani NitroFX sau Kyani Nitro Xtreme dupamasa devreme pentru un plus de energie.

Seara

Pasul 4 – Ia Kyani NitroFX sau Nitro Xtreme inca o data inainte de masa de seara si inainte de a lua Kyani Sunset.

Pasul 5 – Ia 3 capsule de Kyani Sunset dupa masa de seara pentru a permite tocotrienolilor si omega 3 sa ajute la restabilirea organismului tau

 

Kyäni Sunrise contine

Afine sălbatice din Alaska

Struguri roşii

Zmeură roşie

Rodie

Aloe vera

Fructe noni

Merişoare

Fructe Goji

Sâmburi de struguri/Coajă de struguri

Polen de albine

Afine

 

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor