Cardio Health cu Q10 pentru sanatatea inimii si a creierului

RON135 Add to cart

Product Information

Cardio Health este un amestec brevetat, din extracte naturale, asimilabil in proportie de 95%.

Cardio Health – pentru sanatatea inimii si a creierului

Cu un continut echilibrat de vitamina B6, vitamina B12, acid folic si coenzima Q10, CARDIO HEALTH se dovedeste a fi suplimentul perfect pentru elminarea din corp a homocisteinei si efectelor nocive ale acesteia si pentru mentinerea unui sistem cardio vascular sanatos.

Cum se administreaza

Produsul este gandit pentru consumul pe o perioada de 30 zile, continand 30 de pliculete sigilate, administrabile zilnic, in doza unica.

Homocisteina si efectele nocive ale prezentei in corp

Homocisteina este un aminoacid rezultat in urma procesului de metabolizare a proteinelor in corp.

Desi este asimptomatic, nivelul ridicat al homocisteinei afecteaza sistemul cardiovascular si creierul, fiind un indicator important al riscului aparitiei unor boli precum infarct miocardic, accident vascular, ateroscleroza, accidente cerebrale, fracturi osoase, deteriorarea ireversibila a retinei, infertilitate si schizofrenia fatului in sarcina.

Exista insa o formula foarte simpla de a combate efectele nocive ale excesului de homocisteina. Administrarea de acid folic in combinatie cu vitaminele din grupul B, respective B6 si B12, conduce la scaderea concentratiei de homocisteina in corp.

In acest sens Forever Living Products, lider mondial in productia de suplimenti alimentari, a creat Cardio Health, un amestec brevetat, din extracte naturale, asimilabil in proportie de 95%.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor